GOLF-START Starters set voor de beginnende golfer

Een Starters golf set is een set waarmee u het golfspel kunt leren kennen. Echter is de kwaliteit van een “starters-set” matig tot slecht wat natuurlijk logies is ivm de prijs maar wat is dan verstandig?

Mijn advies is eerst kennis te maken met golfen, op de meeste golfbanen kunt u tijdens een les of clinic golfclubs lenen of huren.

Na uw ervaring in de lessen heeft u waarschijnlijk wel door of u het leuk vind en gaan we kijken naar de mogelijkheden voor uw eigen golfuitrusting.

Om startende golfers gelijk van kwaliteit te kunnen voorzien heb ik een Golf-Start aanbieding gemaakt waarbij ik heb gekozen voor de beste prijs kwaliteitverhouding.

Uiteraard zijn deze clubs iets duurder dan een gemiddelde starters-set maar u kunt zelf uw set samen stellen en het dus zo duur maken als u zelf wilt.

Wij maken de set op maat (basis) dit houd in dat wij gaan kijken naar uw lengte, swingsnelheid, en balcontact aan de hand van deze meeting weten we wat het best bij u past.

Begin gelijk met goed materiaal en u bent voor lange tijd voorzien.

Aanbieding,

U betaald per club, in het begin heeft u nog niet alle golfclubs nodig 3 tot 4 stokken voldoen in het begin, indien nodig kunt u de set op een later tijdstip uitbreiden.

IJzers “STALEN SHAFT” van €98,- nu voor €65,- per club

IJzers “GRAPHITE SHAFT” van €120,- nu voor €85,- per club

Putter van €159,- voor €120,-

Advies samenstelling,

IJzer: 7 , 9 , Wedge: AW & Putter

Vragen?
0653665717