Statiesche fitting

5/5

Wat is een statische fitting? 

Een Dynamische fitting kost veel tijd en geld. Daarom heb ik gekozen een statische fitting aan mijn service toe te voegen. In de Statische fitting behandel ik bijna alle punten die ik normaliter ook behandel in een normale fitting maar doen wij dit door het door u invullen formulier en indien mogelijk een door u aangeleverde swing video. 

Na ontvangst neem ik met u contact op en gaan wij samen kijken naar de mogelijkheden, wensen en uiteraard het budget, dit proces is geheel vrijblijvend en door dat een statische fitting minder tijd kost en in te delen is in mijn vrije uren   zijn   de   kosten   ook   voordeliger!

Gaat u akkoord, dan plannen wij een afspraak om een aantal maten persoonlijk op te nemen en uiteraard kennis te maken. 

Vervolgens zal ik de benodigde componenten bestellen en in de meeste gevallen zijn de componenten met 1 tot 2 weken aangekomen. Zijn de componenten aangekomen begint het bouwproces dit heeft afhankelijk van de drukte ook 1 tot 2 weken nodig.

Gemiddeld gezien na de fysieke afspraak moet u rekening houden met 3 weken levertijd.

Uiteraard is een Statische fitting niet gelijk aan onze dynamische fitting en is onze dynamische fitting wel wat nauwkeuriger.

Naar mijn inziens is onze statische fitting een beter alternatief dan de gemiddelde traditionele fitting waarin men alleen kijkt naar lengte, lie en swingsnelheid.

Momenteel wordt 90% van mijn sets verkocht via een statische fitting

Waarom een statische fitting?

Prijs en kwaliteit! Een set gebouwd naar uw swing karakter, lichaams-eigenschappen en set samenstelling aan de hand ven uw wensen tegen een lage prijs!

Een mooie midden weg voor golfers die geen fabrieks-set willen maar maatwerk, zonder torenhoge kosten.

Voordelen: Lagere kosten, kwaliteit componenten, op maat gemaakt, meer speelplezier!

Nadelen:  Statische fitting is minder nauwkeurig dan een dynamische fitting maar naar mijn inziens altijd beter dan een set uit het rek!