Contact: +31(0)653665717

Dynamische Fitting

Club - Fitting

Momenteel is uitsluitend een “statische” fitting mogelijk!

Wat is een statische fitting?

Bij een dynamische fitting gaan we kijken welk samenstelling het best bij u past. Gemiddeld duurt een dynamische fitting 120min. In de praktijk zien wij dat golfers naast een club op maat ook de kwaliteit prijsverhouding erg belangrijk vinden en hierdoor komen wij in veel gevallen uit op een samenstelling die afwijkt van de meest optimale samenstelling maar kiest men liever voor de beste opties in prijs / kwaliteit.

Uiteraard heel begrijpelijk, ik moet eerlijk zeggen dat ikzelf ook niet de meest optimale samenstelling heb gemaakt voor mijn eigen set gewoonweg omdat de kosten dan in verhouding met de winst in optimalisatie niet enorm is.

Dit is waarom ik heb gekozen om een statische fitting te ontwikkelen waarbij ik kijk naar de wensen in prijs, kwaliteit en samenstelling.

Doormiddel van het invullen van mijn statische fitting formulier en het versturen van een golf swing video ga ik kijken welke samenstelling goed bij uw swing karakter past en ook binnen uw budget blijft.

Dynamische fitting is tijdelijk niet mogelijk!